Call pojkar in homosexuell warsaw lesbisk dejting

11.01.2018

Gay massage

Comments Off on Call pojkar in homosexuell warsaw lesbisk dejting


Det är ett extremt avvikande beteende som ska censureras bort från det ryska arvet. Och dessvärre älskar folket Putin. Om Putin säger, låt oss trycka tillbaka de där bög-avskummen in i garderoberna igen, så skulle folket hålla med. Och det finns till och med dem som inte bara snackar utan också jagar oss.

Har du hört talas om gay-safari? Vi har blivit jagade djur. Gay-safari i full skala Occupy Pedophilia är en nybildad vigilant grupp som påstår sig skydda barn genom att bekämpa pedofili.

I praktiken har det dock visat sig att de snarare lurar unga homosexuella män på fejkade dejter för att sedan misshandla och trakassera dem. Det hela filmas och läggs sedan ut i sociala medier för allmänhetens beskådande. Enligt Human Rights Watch ignorerar den ryska polisen våldet mot homosexuella och det råa förtrycket tillåts att äga rum.

Det finns oräkneliga rapporter kring Occupy Pedophilias aktiviteter, exempelvis har de tvingat homosexuella män att dricka sin egen urin, skurit av deras bröstvårtor, våldtagit dem med flaskor, bränt deras kläder, simulerat avrättningar, sparkat dem sönder och samman och ringt upp familj och arbetsgivare och berättat om personens sexuella läggning. Gay-safari innebär att man bjuder med privatpersoner på dessa bögjakter, civila kan följa med och se på för spänningens skull.

Blandar ihop bögar med pedofiler Ryssland är ett gytter av myter och halvsanningar kring HBT-personer. Enligt Anton är den yngre generationen mer sober i sitt tänkande, men de flesta över 40 år är absurt okunniga.

Man blandar ihop homosexualitet med pedofiler. Bögar kan inte bli kära utan har bara smutsigt sex. Men det mest absurda jag hört är nog att vi skulle gå runt och rekrytera barn, omvända dem till att bli som oss, bögar och lesbiska, hur nu det skulle gå till? Ryska medier vilseleder Medier i Ryssland bidrar även till okunnigheten och det vidspridda homohatet.

Anton berättar att när Frankrike exempelvis tillät samkönade äktenskap under rapporterade de flesta ryska medier endast från motprotesterna och intervjuade enbart upprörda motståndare. Att Frankrikes regering körde över folkets vilja och tvinga på dem homoagendan. Ryssland — spirituellt överlägset Sedan Sovjetunionen föll har den ortodoxa kyrkan gjort en dundrande comeback i Ryssland, och enligt Anton har de numera direkt inflytande kring den ryska politiken.

Väst förmultnar i omoralisk frihet medan Ryssland är spirituellt överlägset. Putin vill bygga upp en högklassig moralstat, och i detta nya Ryssland finns det ingen som helst plats för homosexuella. Olagliga tweets Ryssland har förändrats drastiskt under de senaste 5 åren, Anton är administratör i en lokal HBT-grupp och beskriver hur de är totalt bakbundna, och att hela deras samhälle har backat tillbaka till Sovjetstruktur.

Vi mottar hot så gott som dagligen, homofobin är utbredd och vardaglig. Vi har ingen röst lägre, den har censurerats bort, tack och lov att det finns Internet. Klubben hotas av ett underskott på uppemot 15 miljoner. Vi har varit underfinansierade länge och nu kommer det nya krav från SHL som slår hårt mot oss. Vi kommer klara det men vi har våra utmaningar.

Vi har koll på vår ekonomi, men vi behöver fatta vissa beslut för att överleva över tid. Nu måste vi göra vissa besparingar nästa år men jag tror det blir bra för alla. Det svetsar ihop och kommer göra mig bättre och noggrannare. Vi får ett bättre eller minst lika bra lag. Det är det viktigaste. Jag kan ge dig Det blir så mycket grejer med lägenhet, flygbiljett och bilar.

Citera oss gärna men ange källa.

...

SHEMALE ESCORT SKÅNE SEX HOMO BIG ASS

Det är det viktigaste. Under de senaste åren har Ryssland gjort sig ökänt för mer än sin kaviar, vodka och babushka-dockor, nämligen för sina anti-gaylagar. Om Putin säger, låt oss trycka tillbaka de där bög-avskummen in i garderoberna igen, så skulle folket hålla med. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig. Vi har blivit jagade djur.

Löskuk homosexuell för transvestiter artemis berlin priser